• maandag 28 mei 2018 - 2 Korintiers 1:21-22
    Het is God die u en ons Christus als fundament geeft, die ons allen heeft gezalfd, heeft gewaarmerkt als zijn eigendom en ons als voorschot de Geest gegeven heeft. -- 2 Korintiers 1:21-22

Algemene informatie

Het multimediateam (MMT) is een groep mensen binnen onze gemeente die verantwoordelijk is voor het verzorgen van presentaties tijdens (kerkelijke) bijeenkomsten. Daarin verzorgen wij alle beeld- en geluidzaken. Het kernteam is verantwoordelijk voor een goed verloop van het MMT. Het kernteam bestaat uit de volgende leden:

Functie      Naam
Aanspreekpunt Kerkradio/Kerktv/Geluid   Marc Eilander
Aanspreekpunt Beamer   Ton Bijsma
Aanspreekpunt Website   Jos Kaijser
Aanspreekpunt SBR   E.J. Piëst

Mogelijkheden

Tijdens de erediensten worden de liturgie, de liederen en de eventuele preekondersteuning geprojecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van EasyWorship, een presentatiesoftware die speciaal voor gebruik in kerken is ontwikkeld. Aan een presentie kan op diverse manieren vorm gegeven worden. Te denken valt aan het presenteren van teksten, foto's en animaties. Ook is het mogelijk om muziek af te spelen of videofragmenten te vertonen. De kerk beschikt over alle apparatuur om genoemde zaken te verwezenlijken.

Informatie voor predikanten / voorgangers

Wilt u tijdens de dienst gebruik maken van de multimedia installatie? Dat kan! Voor de presentatie van de liturgie / preekondersteuning maken we gebruik van een standaard format / lay-out die u hieronder aantreft en die u kunt downloaden. Uw presentatie ontvangen wij bij voorkeur in deze lay-out, maar dit is geen ‘must’. Uw presentatie dient u in PowerPoint aan te leveren. Het is niet de bedoeling dat het MMT de presentatie maakt. De volgende zaken willen wij graag tenminste drie dagen van te voren ontvangen:

-    Complete liturgie (deze wordt door het MMT in een ander format verwerkt)
-    Eventueel uw preekpresentatie.
Indien u tijdens een dienst video- of geluidfragmenten wilt laten zien / horen, vernemen wij dat graag vroegtijdig van u, zodat dit met u kan worden besproken.

U kunt dit mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld in uw mail altijd ook even uw telefoonnummer. Tevens het verzoek om de liturgie, preek en eventuele presentatie ook nog door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit e-mailadres wordt onder andere gelezen door de organisten, personen die de schriftlezing voorlezen etc...

Mocht u meer informatie willen, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Handleiding Easyworship           Format Aankondigingen          Format Liturgie