20 mei 2019

• maandag 20 mei 2019 - Titus 2:11-13
    Gods genade is openbaar geworden tot redding van alle mensen. Ze leert ons dat we goddeloze en wereldse begeerten moeten afwijzen en bezonnen, rechtvaardig en vroom in deze wereld moeten leven, in afwachting van het geluk waarop wij hopen: de verschijning van de majesteit van de grote God en van onze redder Jezus Christus. -- Titus 2:11-13

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

Dit komt doordat Givt en Kerkdienst Gemist met elkaar een overeenkomst hierover hebben. De Givt-app is te downloaden via de Apple Store of Google Play Store.
Wil je meer weten, dan kun je ook kijken op de site van Givt, www.givtapp.net. Hier staan uitgebreide beschrijvingen voor verschillende betaalmogelijkheden.

Er komen zenders in de collectezakken en –schalen waarmee je mobiel contact maakt (via bluetooth) om een gift te doen. Als je een internetverbinding hebt wordt je gift direct verstuurd. Zonder internetverbinding wordt je gift eerst opgeslagen. Zodra je weer verbonden bent en je opent de Givt-app wordt je gift alsnog verstuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ton Bijsma

Namens de diakenen, Ton Bijsma