19 december 2018

• woensdag 19 december 2018 - Jakobus 5:16-18
    Beken elkaar uw zonden en bid voor elkaar, dan zult u genezen. Want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet. Elia was een mens als wij, en nadat hij vurig had gebeden dat het niet zou regenen, is er drie-en-een-half jaar lang geen regen gevallen op het land. Toen bad hij opnieuw, en de hemel gaf regen, en het land bracht zijn vrucht weer voort. -- Jakobus 5:16-18

Oorspronkelijk waren de kerkdiensten in de middag bedoeld als LEERdienst.

Om dit weer wat meer vorm te geven werd dit traject in het leven geroepen. Een meedenkteam is samengesteld om samen met ds. Jan Haveman het project wat structuur te geven. Maar samen met de gehele gemeente zoekt en geeft het team invulling aan de Kom in de Kerk diensten en Leer van de Kerk diensten. Iedere maand is er 1 KIDK en LVDK dienst. We zoeken actuele thema’s, richten ons op specifieke doelgroepen en maken praktijkgerichte diensten.

Iedereen mag meedenken en doen. Alle diensten, ook voor een speciale richtgroep, zijn voor IEDEREEN.

We willen daarin elkaar tot een hand en een voet zijn. Wees welkom!

Contact persoon: Marjan de Jonge