• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen zal jubelen: waterstromen zullen de woestijn splijten, beken de dorre vlakte doorsnijden. -- Jesaja 35:3-6

Oorspronkelijk waren de kerkdiensten in de middag bedoeld als LEERdienst.

Om dit weer wat meer vorm te geven werd dit traject in het leven geroepen. Een meedenkteam is samengesteld om samen met ds. Jan Haveman het project wat structuur te geven. Maar samen met de gehele gemeente zoekt en geeft het team invulling aan de Kom in de Kerk diensten en Leer van de Kerk diensten. Iedere maand is er 1 KIDK en LVDK dienst. We zoeken actuele thema’s, richten ons op specifieke doelgroepen en maken praktijkgerichte diensten.

Iedereen mag meedenken en doen. Alle diensten, ook voor een speciale richtgroep, zijn voor IEDEREEN.

We willen daarin elkaar tot een hand en een voet zijn. Wees welkom!

Contact persoon: Marjan de Jonge