• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen zal jubelen: waterstromen zullen de woestijn splijten, beken de dorre vlakte doorsnijden. -- Jesaja 35:3-6
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 19 augustus 2018, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

Datum: 19 augustus 2018, 18:30
Samen met CGK in de Bethel

Datum: 26 augustus 2018, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

Datum: 26 augustus 2018, 16:30
Samen met CGK in Goede Herderkerk

Actueel Nieuws

kidsclub

Goede Herder Kids Club

We gaan weer starten met de kidsclub!  Wilt u/jij meehelpen in een van de groepen? Meld u/je aan bij Jolanda Bouwhuis.

Wat is De Goede Herder Kids Club?

Er is zondagsmiddag nu ook KIDSCLUB. Dit is geen oppasdienst, maar meer te vergelijken met 'zondagsschool'.

thema 2017 2018

Jaarthema: relatie – geschenk ?!

Relaties zijn voor een mens heel belangrijk. Contact, daar kun je gewoon niet zonder. De mens is een relationeel wezen; juist in relatie tot iets of iemand anders komt je tot je recht en bestemming.

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.