• maandag 28 mei 2018 - 2 Korintiers 1:21-22
    Het is God die u en ons Christus als fundament geeft, die ons allen heeft gezalfd, heeft gewaarmerkt als zijn eigendom en ons als voorschot de Geest gegeven heeft. -- 2 Korintiers 1:21-22

Bezinning avondmaal

Onder het menu item gemeenteleven - Gemeente informatie is een pagina toegevoegd met betrekking tot bezinning Avondmaal.

Kerkdiensten GKv - De Goede Herderkerk Emmen - Elke Zondag 09.30 en 16.30

Gkv emmen Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Goede Herderkerk

U bent van harte welkom een dienst in onze kerk in Emmen bij te wonen. Onderaan deze pagina kunt u een overzicht met de komende kerkdiensten vinden. U kunt ook onze dienst live online beluisteren of live via kerk tv meekijken inclusief de liturgie.

Via het mp3 audio prekenarchief kunt u achteraf nog eens een dienst beluisteren of downloaden ook is er een tekst prekenarchief.
Via het kerk tv archief kunt u achteraf de dienst nog eens bekijken.

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst inloggen. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster, deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen. Neem contact op met de websitebeheerder via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten gereformeerde kerk vrijgemaakt Emmen (De Goede Herderkerk)

21 aug   09:30 ds J Haveman (liturgie+audio)
    18:30 ds A C N Geertsema (liturgie+audio)
      Middagdienst in Bethel kerk