• vrijdag 20 juli 2018 - Deuteronomium 4:39-40
    Wees u er daarom van bewust en laat goed tot u doordringen dat de HEER de enige God is, boven in de hemel en hier beneden op de aarde; een ander is er niet. Houd u altijd aan zijn wetten en geboden, zoals ik ze u vandaag geef. Dan zal het u en uw kinderen goed gaan, en zult u lang mogen leven in het land dat de HEER, uw God, u geven zal. -- Deuteronomium 4:39-40

Bezinning avondmaal

Onder het menu item gemeenteleven - Gemeente informatie is een pagina toegevoegd met betrekking tot bezinning Avondmaal.

Kerkdiensten GKv - De Goede Herderkerk Emmen - Elke Zondag 09.30 en 16.30

Gkv emmen Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Goede Herderkerk

U bent van harte welkom een dienst in onze kerk in Emmen bij te wonen. Onderaan deze pagina kunt u een overzicht met de komende kerkdiensten vinden. U kunt ook onze dienst live online beluisteren of live via kerk tv meekijken inclusief de liturgie.

Via het mp3 audio prekenarchief kunt u achteraf nog eens een dienst beluisteren of downloaden ook is er een tekst prekenarchief.
Via het kerk tv archief kunt u achteraf de dienst nog eens bekijken.

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst inloggen. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster, deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen. Neem contact op met de websitebeheerder via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten gereformeerde kerk vrijgemaakt Emmen (De Goede Herderkerk)

21 aug   09:30 ds J Haveman (liturgie+audio)
    18:30 ds A C N Geertsema (liturgie+audio)
      Middagdienst in Bethel kerk