Dagelijks Woord

18 augustus 2019

  • zondag 18 augustus 2019 - 1 Johannes 4:9-10
    En hierin is Gods liefde ons geopenbaard: God heeft zijn enige Zoon in de wereld gezonden, opdat we door hem zouden leven. Het wezenlijke van de liefde is niet dat wij God hebben liefgehad, maar dat hij ons heeft liefgehad en zijn Zoon heeft gezonden om verzoening te brengen voor onze zonden. -- 1 Johannes 4:9-10

luistermee3

kijkmee3

kidsclubbutton

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag ontvang ik (Elisabeth Kaijser) alle evenement gerelateerde informatie DIGITAAL. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op onze website. Stuur uw bericht naar josenelisabeth@gmail.com

Wat is catechisatie?

Wat is catechese? Je zou kunnen zeggen: onderwijs door de kerk. Het is vragen stellen, samen nadenken, en praten over belangrijke onderwerpen die met het geloof te maken hebben. Het gaat over geloof, gebod, gebed. Over het leven van een christen. Over bagage die belangrijk is voor onderweg. Proberen om antwoorden te geven op de vragen van tieners nu. Het gaat om weerbaar maken, omdat niet alleen belangrijk is dat je gelooft, maar dat je ook weet wat je gelooft.

Ook in 2019-2020 hopen we weer catechese te verzorgen voor de tieners van onze gemeente en eventuele leeftijdgenoten die het ook interessant vinden.

Doe jij ook (weer) mee?

Het is fijn als jij dit jaar ook (weer) meedoet – je bent welkom! En als je vrienden of vriendinnen hebt die het leuk vinden om over belangrijke onderwerpen na te denken en door te praten – neem ze gerust mee!We vragen je om elke keer je Bijbel mee te nemen en een pen en een map voor de werkbladen die je van ons krijgt.

Neem alsjeblieft contact op met je catecheet als je vragen hebt of op het genoemde moment niet kunt.
En sowieso is het wel handig als je even afmeldt als je een keer niet kunt komen.

Om privacy redenen vermelden we online niet wie de catecheet van elke groep is. Wil je dat weten.. kijk dan in je catechisatieboekje.

Club7/8

Voor de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool (maakt niet uit op welke school je zit) zijn welkom op de Club7/8, die een keer in de maand op vrijdagavond is.

Groep 1 t/m 4

Groep 1, 2, 3 en 6 hebben les op maandag vanaf 19.00 (Let op Groep 1 begint na herfstvakantie)
Groep 4, 5 en de bel. groep hebben les op maandag vanaf 20.00