• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen zal jubelen: waterstromen zullen de woestijn splijten, beken de dorre vlakte doorsnijden. -- Jesaja 35:3-6

Live radio Stream

Liturgie pdf Document

Morgendienst 12 augustus 09:30
Voorganger: Ds. J. Haveman

NLB 287
Votum en zegengroet
Opwekking 797
Gods wil voor ons leven
Psalm 130: 2
Schriftlezing Matteus 13: 24-30
Preek
Opwekking 428
Openbare geloofsbelijdenis en doop
Gezang 99: 1, 2, 3
Dankzegging, voorbedes
Inzameling van de gaven
NLB 416

Thema: wat hebben wij een genadig God!

Middagdienst 12 augustus 18:30
De Bethel

Thema:

Klik op onderstaand plaatje om te starten met luisteren mocht bovenstaande speler niet werken.

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21