• dinsdag 20 februari 2018 - Micha 6:8
    Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de HEER van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God. -- Micha 6:8

Live TV stream

Liturgie pdf Document

Morgendienst 18 Februari 09:30
Voorganger: Ds. C. van Dijk

Nog niet ontvangen

Thema:

Middagdienst 18 Februari 16:30
Voorganger Ds. A.J. van Zuijlekom

Votum en zegengroet
Psalm 48: 1, 4
Schriftlezing: 1 Petrus 1:3-9 en 13-16
Psalm 97: 1, 3, 5
Tekst 1 Petrus 2:11-17
Verkondiging van het evangelie
Lied 442: 1, 2, 3, 4
Dankzegging en voorbede
Inzameling gaven
Gezang 161: 1,2 ,3 4

Thema:

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.