18 mei 2022

• woensdag 18 mei 2022 - Zacharia 8:16-17
    Hier moeten jullie je aan houden: Spreek de waarheid tegen elkaar, bewaar de vrede door eerlijk en rechtvaardig recht te spreken; wees er niet op uit om een ander kwaad te doen en laat je niet verleiden tot meineed, want daar heb ik een afkeer van – spreekt de HEER. -- Zacharia 8:16-17

Huurprijzen zaalruimten

Ruimte Bedrag
Kerkzaal € 175 Morgen of middag
Kerkzaal € 175 Avond
Kerkzaal € 450 Hele dag
Kerkzaal herindelen € --- Per dagdeel
Zaal 3 en 4
€ 25 Per dagdeel
Zaal 5 en 6 € 35 Per dagdeel
Gebruik keuken (alleen eigen gemeenteleden) € 20 Per dagdeel
Soos/MFR (multifunctionele ruimte)   Voor niet kerkleden: € 75 met verplicht consumptieafname
    Voor kerkleden: € 50 mogen zelf consumpties meenemen

Deze huurprijzen gelden niet voor de verenigingen van onze kerkelijke gemeente. Aanvragen bij de koster.

Gebruik zaalruimten

Om gebruik te maken van de kerkzaal of vergaderzalen is het voor ieder belangrijk om dit in overleg te doen met de koster. Daarom willen we het volgende onder uw aandacht brengen:

- Bij het vaststellen van een huwelijksdatum ook de kerkzaal reserveren.
- Na een doopdienst kan er gebruik worden gemaakt van een zaal om koffie te drinken.
- Het vieren van een verjaardag in de kerk wordt in overleg met de koster gedaan.
- Bij het beleggen van vergaderingen stelt u eerst de koster op de hoogte.

Als ieder zich aan deze regels houdt, kan er goed samengewerkt worden.