Dagelijks Woord

05 april 2020

  • zondag 05 april 2020 - Lucas 19:37-38
    Toen hij op het punt stond de Olijfberg af te dalen, begon de hele groep leerlingen vol vreugde en met luide stem God te prijzen om alle wonderdaden die ze hadden gezien. Ze riepen: ‘Gezegend hij die komt als koning, in de naam van de Heer! Vrede in de hemel en eer aan de Allerhoogste!’ -- Lucas 19:37-38
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

kijkmee3

kidsclubbutton

Kijk en beleef mee!

Op zondag 5 april, 10.00 uur, is er via onze website een live dienst. Broeder Marco Kamp zal een schrift-overdenking houden en er zal worden gebeden, in deze bijzondere tijd, voor ons als gemeente. Er kan meegezongen(“sing-home”) worden met verschillende liederen (alleen luisteren mag ook). KIJK ALLEN!

Vesperdiensten

In de week voor Goede Vrijdag zullen er een aantal vesperdiensten mee te beleven zijn. U kunt deze volgen via de gebruikelijke live stream pagina.
Op Goede Vrijdag zelf zal er een overdenking online komen te staan die verzorgd werd door Ds. Vazquez van de CGK Emmen.


Een dienst terugkijken via kerkdienstgemist.nl

logokerkdienstgemist
Lees verder...

 

Ds. L.E. Leeftink, Assen Peelo

Categorie
Kerkdienst
Datum
zondag 16 februari 2020 16:30
 
 

Actueel Nieuws

dichterbijGodJaar thema 2019/2020 Dichter bij God

Voor het komend seizoen, 2019-2020, hebben we het jaarthema “Kom dichter bij God” uitgekozen. We hopen dat het thema mag leiden tot goede gesprekken, niet alleen tijdens de huisbezoeken maar ook in de onderlinge gesprekken. De verwerkingsvragen kunnen daarbij een hulpmiddel zijn. We hopen dat het thema ook op de Bijbelstudies of in de (mini)wijken zal worden besproken. Dat het mag dienen om ons persoonlijk leven, maar ook als gemeente ons dichter bij God te brengen.

 

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen - Nu te beluisteren

Hoe zat het ook al weer? Wilt u het nog eens horen?
U kunt ze hier 1 voor 1 individueel beluisteren

 

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.