02 december 2022

• vrijdag 02 december 2022 - Jesaja 2:4-5
    Hij zal rechtspreken tussen de volken, over machtige naties een oordeel vellen. Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is. Nakomelingen van Jakob, kom mee, laten wij leven in het licht van de HEER. -- Jesaja 2:4-5

Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

Samen energie besparen

We willen in de Goede Herderkerk meer letten op het energieverbruik. Houdt u voor de komende periode rekening met iets warmere kleding of het
meenemen van een jas in de kerkzaal? De temperatuur in de kerkzaal zal tijdens de kerkdiensten rond de 19° zijn.

Datum: 04 december 2022, 10:00
Viering Heilig Avondmaal

Datum: 04 december 2022, 16:30
In de kerk of online mee te beleven

Datum: 11 december 2022, 10:00
Aansluitend preekbespreking

Startweekend

Samenkomst
zondag 11 september 2022 23:50

Startweekend

Over een ruime week is het al zover, het startweekend!

Op vrijdagavond 9 september hebben we twee activiteiten samenmet de CGK. Om 19.00 uur start de volleybalavond in de sporthalvan het Esdal college (adres: Esdalhal, Oosterstraat 78 in Emmen(nabij ziekenhuis). Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom bij hetkampvuur op het erf van Arjen en Miriam Groen, Emmerhoutstraat57 in Emmen.

Zaterdag 10 september worden er voor jong en oud verschillendeactiviteiten georganiseerd. De kinderen (tot 12 jaar) en ouders zijn zaterdagochtend van harte welkom in de kerk. Vanaf de kerk is ereen speurtocht door de buurt. In de kerk kunnen de kinderen ookeen glittertattoo krijgen en even wat drinken. Deze activiteiten zijntussen 10.00 en 11.00 uur.

Zaterdagmiddag is er tussen 14.00 en 16.00 uur een heel divers
aanbod aan activiteiten:
Fietstocht
Motortoertocht
Workshop Macramé
Wandelen
Geocaching
Om 16.00 uur zullen we deze activiteiten gezamenlijk afsluiten.
’s Avonds is iedereen vanaf 20.00 uur welkom in de soos! Onder het
genot van muziek en een drankje kunnen we elkaar ontmoeten in
de soosruimte in de kerk. Voor het drinken wordt een eigen bijdrage
gevraagd.

Zondag 11 september

Laten we samen God loven en danken
voor alle zegeningen die Hij ons gegeven
heeft en Hem vragen om ook het komend
kerkelijk jaar met ons mee te gaan. In het
bijzonder zullen we stilstaan bij het dienen
van elkaar en de wereld. Dominee Jan
Boersma zal verder gaan met het thema
Geloven doe je samen. Aansluitend aan de
dienst is er koffie/thee/ranja en gebak of koek voor iedereen.
Voor alle activiteiten, met uitzondering van de soos,
dient u zich op te geven. Dat kan via de link in Scipio of
door het scannen van de QR code hieronder. Mocht het
niet lukken of zijn er nog vragen dan kunt u contact
opnemen met Grianne Geerts (tel. 06 2201600).

qr startweekend

Graag tot ziens!

Namens de Commissie Binnen, Mariët Lubberts, Patrick Ruizendaal,
Nathasja Haan, Arjen Groen, Bernice Meerveld en Grianne Geerts.

Alle datums

• zondag 11 september 2022 23:50

Actueel Nieuws

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022

<>

Bekijk de hele ACTIVITEITEN AGENDA hier

Login aanvragen

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.