09 december 2019

• maandag 09 december 2019 - Micha 7:7-8
    Maar ik, ik blijf uitzien naar de HEER, ik blijf hopen op de God die mij redding zal brengen. Hij zal mij horen, mijn God. Jij die me haat, maak je niet vrolijk over mij. Al ben ik gevallen, ik sta op, al is het donker om mij heen, de HEER is mijn licht. -- Micha 7:7-8

Oorspronkelijk waren de kerkdiensten in de middag bedoeld als LEERdienst.

Om dit weer wat meer vorm te geven werd dit traject in het leven geroepen. Een meedenkteam is samengesteld om samen met ds. Jan Haveman het project wat structuur te geven. Maar samen met de gehele gemeente zoekt en geeft het team invulling aan de Kom in de Kerk diensten en Leer van de Kerk diensten. Iedere maand is er 1 KIDK en LVDK dienst. We zoeken actuele thema’s, richten ons op specifieke doelgroepen en maken praktijkgerichte diensten.

Iedereen mag meedenken en doen. Alle diensten, ook voor een speciale richtgroep, zijn voor IEDEREEN.

We willen daarin elkaar tot een hand en een voet zijn. Wees welkom!

Contact persoon: Marjan de Jonge