28 januari 2023

• zaterdag 28 januari 2023 - Jesaja 40:10-11
    Ziehier God, de HEER! Hij komt met kracht, zijn arm zal heersen. Zijn loon heeft hij bij zich, zijn beloning gaat voor hem uit. Als een herder weidt hij zijn kudde: zijn arm brengt de lammeren bijeen, hij koestert ze, en zorgzaam leidt hij de ooien. -- Jesaja 40:10-11

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022