18 mei 2022

• woensdag 18 mei 2022 - Zacharia 8:16-17
    Hier moeten jullie je aan houden: Spreek de waarheid tegen elkaar, bewaar de vrede door eerlijk en rechtvaardig recht te spreken; wees er niet op uit om een ander kwaad te doen en laat je niet verleiden tot meineed, want daar heb ik een afkeer van – spreekt de HEER. -- Zacharia 8:16-17

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022