18 mei 2022

• woensdag 18 mei 2022 - Zacharia 8:16-17
    Hier moeten jullie je aan houden: Spreek de waarheid tegen elkaar, bewaar de vrede door eerlijk en rechtvaardig recht te spreken; wees er niet op uit om een ander kwaad te doen en laat je niet verleiden tot meineed, want daar heb ik een afkeer van – spreekt de HEER. -- Zacharia 8:16-17

Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

Covid-19 maatregelen

Met dankbaarheid mogen we constateren dat alle beperkingen voor het bezoeken van de diensten opgeheven zijn. Vanaf heden is de toegang weer vrij!

Datum: 22 mei 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven.

Datum: 22 mei 2022, 16:30
In de kerk of online mee te beleven.

Datum: 26 mei 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven

Datum: 29 mei 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven

Datum: 29 mei 2022, 19:30
Kom je mee zingen?

Actueel Nieuws

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.