26 november 2020

• donderdag 26 november 2020 - Galaten 6:14
    Maar ik – ik wil me op niets anders laten voorstaan dan het kruis van Jezus Christus, onze Heer, waardoor de wereld voor mij is gekruisigd en ik voor de wereld. -- Galaten 6:14

Bevestiging en intrede Zoals bekend zal ds. Jan Boersma op 6 december, Deo Volente, bevestigd worden als predikant van onze gemeente door ds. Luuk Sollie. In dezelfde kerkdienst zal Jan dan ook meteen zijn eerste preek voor onze gemeente houden, ook wel intrede genoemd.

Er zullen (heel) weinig genodigden zijn en (heel) weinig sprekers, maar toch kan zo’n gecombineerde dienst dan toch wel een tijdje duren. Dat komt de aandacht niet ten goede. Daarom is besloten om het officiële te lezen formulier nu al (via dit kerkblad) aan de gemeenteleden te verstrekken. Dan zal daar tijdens de dienst nog kort naar verwezen worden.

Gelukkig is het wel weer mogelijk om de dienst met (max 30) kerkleden te houden. Dit was ook de wens van Jan Boersma; ”liever kerkleden dan genodigden”. Via onze website zijn mensen (wereldwijd) van harte welkom om deze kerkdienst mee te maken. Ook voor deze kerkdienst worden alle kerkleden van harte uitgenodigd om zich via de website in te schrijven. We willen graag een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de gemeente aanwezig laten zijn, maar met max 30 personen zullen we dan een keuze moeten maken.

Dus: als je aanwezig wilt en kunt zijn, schrijf je in, maar voor 6 december word je dan nog wel uitgenodigd.

Via deze link vind u het formulier om u aan te melden