19 januari 2021

• dinsdag 19 januari 2021 - 1 Johannes 3:2
    Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is. -- 1 Johannes 3:2

Datum : zaterdag 23 januari 2021

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

Dit komt doordat Givt en Kerkdienst Gemist met elkaar een overeenkomst hierover hebben. De Givt-app is te downloaden via de Apple Store of Google Play Store.
Wil je meer weten, dan kun je ook kijken op de site van Givt, www.givtapp.net. Hier staan uitgebreide beschrijvingen voor verschillende betaalmogelijkheden.

Er komen zenders in de collectezakken en –schalen waarmee je mobiel contact maakt (via bluetooth) om een gift te doen. Als je een internetverbinding hebt wordt je gift direct verstuurd. Zonder internetverbinding wordt je gift eerst opgeslagen. Zodra je weer verbonden bent en je opent de Givt-app wordt je gift alsnog verstuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ton Bijsma

Namens de diakenen, Ton Bijsma