04 augustus 2021

• woensdag 04 augustus 2021 - Lucas 18:7-8
    Zal God dan niet zeker recht verschaffen aan zijn uitverkorenen die dag en nacht tot hem roepen? Of laat hij hen wachten? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. -- Lucas 18:7-8

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

Dit komt doordat Givt en Kerkdienst Gemist met elkaar een overeenkomst hierover hebben. De Givt-app is te downloaden via de Apple Store of Google Play Store.
Wil je meer weten, dan kun je ook kijken op de site van Givt, www.givtapp.net. Hier staan uitgebreide beschrijvingen voor verschillende betaalmogelijkheden.

Er komen zenders in de collectezakken en –schalen waarmee je mobiel contact maakt (via bluetooth) om een gift te doen. Als je een internetverbinding hebt wordt je gift direct verstuurd. Zonder internetverbinding wordt je gift eerst opgeslagen. Zodra je weer verbonden bent en je opent de Givt-app wordt je gift alsnog verstuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ton Bijsma

Namens de diakenen, Ton Bijsma