02 april 2020

6. Jozua 1
7. Ps. 106 : 1
8. Overdenking
9. Gez. 163 gk ik bouw op U ….
10. Gebed
11. Opw. 832 overwinningslied
12. Zegen

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.