28 september 2020

• maandag 28 september 2020 - Jesaja 12:1-4
    Op die dag zul je zeggen: ‘Ik zal u loven, HEER. U bent woedend op mij geweest, maar uw toorn is geweken, u troost mij. God, hij is mijn redder. Ik heb een vast vertrouwen, ik wankel niet, want de HEER is mijn sterkte, hij is mijn beschermer, hij heeft mij redding gebracht.’ Vol vreugde zullen jullie water putten uit de bron van de redding. Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.’ -- Jesaja 12:1-4

Datum : zondag 13 september 2020

Let op: het kan koud zijn in de kerkzaal

Houdt u rekening met tocht en een lagere temperatuur in de kerkzaal de komende tijd? Er moet namelijk geventileerd blijven worden. Tip: neem een jas en indien gewenst een sjaal (tegen tocht) mee de kerkzaal in.

“1 ½ meter” kerkdiensten

Op advies van de voorbereidingscommissie, met inachtneming van de (overheids-)regels en adviezen van landelijke kerkelijke organisatie, heeft de kerkenraad besloten te starten met 1 kerkdienst per zondag. (aanvang 10.00 uur). Om bij de komende kerkdiensten aanwezig te willen zijn, moet je van tevoren reserveren via onze website, want in onze kerkzaal is plaats voor ongeveer 90 “1 ½ meter” -zitplaatsen. Hieronder ziet u voor welke wijken deze voorrang geldt.

RESERVEREN doet u hieronder

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken, plaatsen reserveren. Hierbij zullen we niet tot 100 plaatsen gaan, want we willen ook eventuele gasten niet voor een dichte deur laten staan.